fredag 12 juli 2013

Man slutar aldrig att förvånas!

inatt kom vi som traskade från Hatten att prata om frikort... och jag måste säga att jag blir så sabla förvånad varje gång det där ämnet kommer upp! Ingen verkar ha förstått att det är FEM frikort som gäller och ändå verkar ALLA ha kollat på Vänner. Men det är där det hela inte riktigt går ihop... Vänner var, mig veterligen, de första att ta upp fenomenet Frikort... eller freebie-list som de kallar det (tredje säsongen, avsnitt fem)...

Sedan verkar alla bli så himla upprörda över att det är just fem också... är det värre med fem än ett? Är inte skadan redan skedd? OM man nu anser det vara något att röra upp sig över alltså! Jag menar risken/chansen att jag skulle få till det med Bradley Cooper är ju rätt minimal känns det som, så då gör det väl ingenting om jag garderar mig med några till?!Fast vad vet jag... en av förmånerna man har när man är singel är ju att man får lov att få till det med vem man vill... typ... fast det bör ju vara ömsesidigt, annars blir det krångligt det också! Men glass är ju gott!

19 kommentarer:

 1. Tänk om du är någons frikort, eller jag? Hmm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja så kan det ju vara! Jag vet att jag är det faktiskt! Följdfrågan blir ju vilka fyra andra som är med på den där personens lista! :-)

   Radera
  2. Hmm utnyttja det då :)

   Radera
  3. hmmm... tro mig, jag jobbar på det! =P

   Radera
 2. Men ska man inte vara känd och i princip omöjlig att få i säng för att vara någons frikort? Jag är också sugen på Bradley Cooper. Och glass. Robert Downey Jr skulle jag också kunna tänka mig. Att suga på höll jag på att skriva men det hade ju blivit alldeles galet.. Nä, dags för glass!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm är det så att glass är ett substitut Ak?? ;)

   Frikortsreglerna är individuella. Själv hade jag gärna haft hon på Ica. Ja och sen Nina och Ak såklart.

   Radera
  2. Jag gillar förresten att slicka glass

   Radera
  3. Hahaha!!!
   Glass kan vara ett substitut. Annars sägs det att choklad skänker lika mycket njutning och glädje som det där andra..

   Radera
  4. Åh, herregud... Om man tar chokladglass A-K, blir det bäst då? Annars har jag ju för mig att någon klok person sagt att ett leende frigör lika mycket serotonin som 2000 chokladbitar... fast jag gillar ju inte choklad... eller chokladglass heller direkt... vad är det för fel på vanlig glass eller sorbet?! =)

   Radera
  5. Vaniljglass är det absolut inget fel på. Trist som jag är tar jag alltid vanilj och Capricciosa när det kommer till pizza. Kan vara farligt att prova något nytt.. Själv älskar jag choklad men 2000 bitar?! Någon måtta får det vara!

   Radera
  6. Tyvärr ganska förutsägbar jag med när det gäller pizza och glass.

   Radera
  7. Nu ser jag att Nina har skrivit vanlig glass och inte vanilj.. Men, men, vanlig glass är det inte heller något fel på! :D

   Radera
  8. Vad är vanlig och ovanlig glass?

   Radera
  9. Jag undrade också över det. Men Nina verkar tycka att chokladglass hör till den ovanliga sortens glass. Men i mina ögon är choklad lika vanlig som vanilj.. Detta måste utredas om jag ska kunna sova i natt!

   Radera
  10. Ja detta känns märkligt

   Radera
  11. Jag håller med både choklad, vanilj och jordgubbsglass är "vanliga" smaker enligt mig... inget fel på det men inte så lattjo heller kanske?! Själv gillar jag bäst sorbet och sånt där fruktigt + Ben&Jerry Cookie Dough... och den Häagendaz-glassen som han gör reklam för, Bradley Cooper... den är asagod! Kan ni sova nu?!? =)

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!