måndag 20 juni 2011

ren skär terapi...

... du vet ju säkert hur skönt det känns att få kasta något i golvet när man är riktigt galet arg... tänkt dig då att göra det ca.200gånger!!! Det har jag gjort idag, rivit ner takpannor och slängt ner i en stor kärra... så galet befriande och sunt!!! Takpannorna har splitrats framför mina ögon, det smällde och levde och var redigt gött rent ut sagt! Tänk dig själv, fyra teracottapannor som man bara hivar ner från en byggställning, flera meter upp i luften och hur de liksom landar, går sönder och bitarna far åt alla håll... Terapi när det är som allra bäst!!!

Så känner du dig lite deppig en dag, åk hem till någon som håller på och grejar med taket... be att få ha kasta lite pannor... man blir på riktigt gott humör efter ett par vändor kan jag meddela... ännu bättre effekt får det om man visualiserar också... tänker och kastar... kastar och tänker... voodoo med takpannor...

fick sovit till tio imorse... efter en sen och mysig kväll/natt var det så galet gott... upp och äta frukost och sedan bygga ställning... jag är inte så stark som man skulle kunna önska sig vara helt klart... någon vidare übertro på min balans hade jag inte heller... höll mig helst på marken och langade upp delar till killarna medan de hängde som apor i trän i halvfärdigbyggd ställning... fattar inte hur de vågar... tror inte de tänker efter faktiskt!

När ställningen var klar var det pannrivning som gällde... och visst har man säkerhetslina... och sele... men om man inte kopplar fast selen i linan så är man inte alls så säker där uppe på taket som man tror sig vara... men det gick bra... och pannorna for av med en rasande fart!

Nu ska fröken sova... helst med samma rasande fart... eller sömnen får gärna infinna sig med samma fart iallafall... risken att natten känns alldeles för kort är överhängande... men smällar man får ta! Tror jag ska ta och fundera lite på meningen med världskrig i fia-med-knuff-tema innan jag somnar... låter kanske knepigt... men drömmar kan vara knepiga ibland...

Vet inte varför, men jag är så galet nöjd och tillfreds... tror det kan bero på klanderfri kost, logi och sysselsättning denna helgen... att umgås med människor man tycker mycket om och älskar är ju helt klart balsam för själen!!! Min själ är tokmarinerad just nu!

2 kommentarer:

  1. Härligt att få ut lite aggro!! Behöver man ibland!! Ha en härlig dag idag!! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken terapi =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!