tisdag 14 juni 2011

vackert


detta blom- och ljus- arrangemang hade fångat min uppmärksamhet på väg ut från seminariet, märkte jag idag när jag rotade bland mina bilder i iphonen... så vackert... och så enkelt egentligen... tänk om man hade gjort sånt piff hemma... va fint det hade varit!

tänktebara dela med mig... och testa om jag kan blogga från telefonen... vad mycket enklare det blir på P&L isåfall!

UPPDATERAT 15/6... varken mamma eller jag kan se bilden på datorn... från iphonen går det jättebra... på datorn visas en tom ruta med det där käcka krysset ni vet i ena hörnet... Warum will es nicht gewörken? eller, fritt översatt... varför funkar det inte??? OM ni vill ha uppdateringar från min festivalvistelse så är ni så söta och talar om det! eller på ett finare och snällare sätt... är det någon som vet hur man gör? tack på förhand!!!

5 kommentarer:

 1. Hej hjärtat!
  Varför kan jag inte se bilden? Högerklickar och har mej, men det går inte bra ändå. Kram mamma

  SvaraRadera
 2. jag har mac och jag ser bilden. bara så du kan fortsätta felsöka...

  SvaraRadera
 3. Jag har en vanlig gammal laptop pc och jag ser den.

  SvaraRadera
 4. Nu ser jag den!!! Jättefint!
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!