onsdag 8 juni 2011

tack för tipset!!!

I förra inlägget berättade jag om att jag borde en hel massa... en del av den hela massan är avklarad... städandet är det inte... inte helt och fullt iallafall... så är inte heller packandet... jag är bäst på att skjuta upp saker till sista minuten... jag vet...

i mitt senaste inlägg frågade jag även om vilken din allra bästa röjja-i-hemmet-låt är... men jag vet inte... det verkar inte som om du vill dela med dig... ett svar har jag fått... av sötaste Bom sicka bom... ett galet bra svar dessutom... jag blev helt lycklig!!!

Det var nämligen så att när jag en gång för herrans massa år sedan + några till år... bodde i USA och jobbade som AuPair i ett år, råkade se filmen Swingers med Jon Favreau i huvudrollen... en jättesöt film som lite grann kom i kläm av Titanic och alla andra storfilmer som kom ut i samma veva...

lånad av http://www.imdb.com/

i den spelar Big Bad Voodoo Daddy iallafall... och jag fastnade totalt... åkte till Best Buy och köpte skivan... + en massa andra swing-skivor... sedan har jag lyssnat ibland... längtat tillbaks till mitt stora rum i källaren med gammelrosa heltäckningsmatta och träpanel på väggarna...

så tack, tack så himla hemskans jättemyckemassor för att du påminde mig om detta fantastiska band!!! och för att du även fick mig att få tummen ur att uppgradera min Spotify till något numera användbart igen sedan de ändrade i månadsskiftet kring valborg... (Anders och Johanna, jag klarade det helt själv faktiskt... tack för peppet!!!)



och du som inte skrev vilken låt du fejjar och röjjer bäst till... alltså alla andra utom Bom sicka bom... bring it on bare! Kanske, kanske inte, påminner du mig om något galet roligt... isåfall lovar jag att skriva ett inlägg om det!

4 kommentarer:

  1. Just nu spelar jag sommardängan "Vill du ligga med mig" heeeeela tiden!
    Kanske lite freudianskt, men inte desto mindre en bra låt.
    Spotify är så värt pengarna, använder det hela tiden. Love it!
    Ha en bra dag, finaste du!
    Kram M

    SvaraRadera
  2. å, så roligt att du fick lite gamla minnen uppfriskade!
    visst funkar de som städhjälp!
    städa vidare!
    kram

    SvaraRadera
  3. Jag brukar sätta på 80-tals listan som jag snickrat ihop på Spotify om jag skall ta mig i kragen, men just nu blir jag glad och diskar som attan till Sunrise Avenue - Hollywood Hills.

    SvaraRadera
  4. behöver jag säga att Monster magnet är bäst att städa till....?

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!