fredag 10 juni 2011

idag är det lite beigt...

... idag är det jag som är den beige kunden... kick-off med jobbet får lätt de sviterna... men beige är också en färg... bara att anamma och styla med piffiga accessoarer... typ McDonalds-lunch, godis och cola... idag har inte varit min mest effektiva dag på jobbet kan man säga... tiden har aldrig gått så långsamt tror jag!

Själva kick-offen utspelade sig på en av Sveriges största turistattraktioner... med shopping, kundvagnsåkning, tunnbad och ännu mera shopping... jag har köpt mig en massa saker som jag inte visste att jag ville ha/ behövde eller så... men sovsäck och luftmadrass, myggmedel och klädnypor och klädlina är bra om man ska på festival... det har jag köpt! Sen fick jag handlat lite skor också... tycker jag har varit duktig!


efter att ha avklarat bilfärden tillbaks till kontoret imorse... man sover inte mycket om man ska hinna med allt vi hann med kan man säga... fröken var trött... och sedan klarat av dagen på jobbet så är man gött trött när man väl kommer hem... så innan jag ens kunde tänka tanken att gå på studentuppvaktning så fick det bli en snabblur följt av långdusch...

supertrivsam studentfirande såklart, alltid skoj att träffa folk som nästan är som släkt fast ändå inte... alltid trivsamt att ge sig i kast med buffébordet hos nämda familj också... man blir liksom aldrig besviken... så var fallet även idag... galet god mat och smaskigheter som fick färgen att återvända till mig på något vis... inte den beige färgen då alltså utan de andra...

Nu ska fröken fräken krypa upp i soffan och spana in en film tänker hon... fick inhandlat Eat, Pray, Love igår också... håller på att läsa boken, men eftersom jag bara läser när jag reser tydligen så har jag bara kommit halvvägs... hade tänkt vänta med att se filmen tills jag hade läst klart boken, men det blir nog inte så då nä... ibland blir det inte som man tänkt sig... ganska ofta har det visat sig!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!