tisdag 21 juni 2011

midsommarsånger

herregud vad hon tjatar... ja, jo, jag vet... känner också att det börjar gå till överdrift nu faktiskt... men iallafall... det har sökts en hel del på midsommarsånger på google tydligen... och kommer man då till min blogg så vill jag faktiskt kunna erbjuda mer än bara en lista med några få sånger...

så nu finns det en, inte helt assymetrisk, sida här till höger med just det namnet "midsommarsånger"... där har du iallafall några sånger, några för grillet på kvällen, några för danserna kring midsommarstången... barnvänligt och nästan helt alkoholfritt... nubbevisorna kommer!!!


Uppdaterat... nu finns det nubbevisor också! Långt ner på sidan!!! Självklart kan du få en pdf av nubbevisehäftet också om du vill... men då får du säga till!

2 kommentarer:

  1. Sorry Nina, kan tyvärr inte hjälpa dig här. Helt värdelös på sånger, men jag tar gärna en kopia av PDF:en när den är klar. Alltid samma problem med låtar och jag har hjärnsläpp varje år.
    Håller tummarna att andra fyller på listan.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!