torsdag 23 juni 2011

ett år starkare...

mer än så behöver jag nog inte skriva... för somliga av er behöver jag kanske det egentligen, men jag vill inte... nu får det vara bra... midsommar imorgon skall firas med leende och blommor, i ljusa färger, klänning och skratt, och där med basta!!! Alltså, jag ska inte basta... tror jag... men, ja, du fattar!
herrejösses va dålig jag har varit på att uppdatera här det sista... förlåt... men så blir det kanske ibland... när andra delar i livet vill ha sin beskärda del... vet inte vilka andra delar av livet som pockat på uppmärksamhet just i mitt liv just de senaste dagarna... men uppenbarligen är det någon del!

igår hade jag ett härligt samtal med en älskad vän om dels världskrig och patriarkat... dels Zlatan och moral... jag var, i hennes mening, alldeles för moralisk... jag har... enligt henne... vill jag också tillägga så ingen känner att jag slår mig själv för bröstet (varför välja ett när man har två???)... alldeles för mycket moral för mitt eget bästa... finns det något sådant?? att man har för mycket moral???

Jo, tydligen! och jag var moralens väktare nr.1, jag som tydligen bör strunta fullständigt i sånt och bara tuta och köra... ösa på... leva livet moral- och hämningslöst... så okej, med början imorgon så tänker jag dra ner på moralen... jag tänker börja försöka strunta i vad jag tror att folk kanske eventuellt skulle säga...  för så gör jag, tror att folk kanske skulle tycka en massa... fast jag vet inte om de gör det... jag tror egentligen, om jag rannsakar situationen lite, inte att folk bryr sig så mycket om vad lilla jag gör... alla har ju liksom sina egna liv, bekymmer och glädjeämnen... men tänk om ifall om att någon ändå tänker något... tycker något... DET är just sådant jag ska strunta i alltså! Hoppla va långt det blev om något som skall utfasas!!!



dagens låt: Auld lang syne ... till min vän som säger så kloka saker!
dagens dusch: jo absolut... lika nödvändig som vanligt för att vakna
dagens frisyr: hängande
dagens smink: mascara... har ju liksom reducerat sminket till minimalt för tidens skull... som i mindre smink = mera sömn
dagens klädsel: svarta tights, svart linne, vit långskjorta/klänning, svarta ballerina
dagens planer: tandläkarenhygienisten, jobbellijobba, köra pass och sedan kolla på Svtplay Håkan Hellström Live på cirkus som jag ju missade när det sändes på tv... och sedan har glömt att kolla på... sista chansen är på måndag...
dagens vill ha: dagen överstökad
dagens saknad: närhet
dagens skoj: träffa mina underbara deltagare 
dagens drog: kaffe
dagens träning: s-core45 och Cykel60
dagens måste: boka tvättid och packa inför helgen
dagens dricka: vatten
dagens mat: kesella och hallon, lax och spenat
dagens mående: ganska bra faktiskt!

Nu är nu!!! Skrev fina Madeleine i en kommentar på ett inlägg... jag övar och övar varje dag på det nu... ibland behöver man bara få det skrivet på näsan! För det man övar på blir man bättre på... om man vill bli bra i tennis är det dumt att spela badminton istället liksom... jag övar! Nu är nu! Då var då och nu är nu... se det går ju riktigt bra!

2 kommentarer:

  1. Kunde inte låta bli att gå ut på kontoret och starta datorn för att se vad Du skrivit. Bra kommentar där: NU är NU och inte då. NU finns bara möjligheter!!!! Massor av kramar från Din gamla mamma <3<3<3 PS Du är så finurlig i Din lek med orden.

    SvaraRadera
  2. Visst skall man ha moral men jag håller med din väninna, man behöver inte vara moralpolis.
    Vad andra skall eventuellt tänka och tycka är deras problem inte ditt, dessutom så har de säkert massa annat att lägga tiden på så sänk moralen till vad du själv tycker är ok.
    Så lyssna på Madde och din mamma, vi lever här och nu! Dröm om morgondagen, minns gårdagen men lev idag.
    Önskar dig en underbar midsommarhelg!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!