lördag 11 juni 2011

något jag gör för sällan...

har varit inne i stan och suttit på uteservering ikväll... några glas vitt i solen och trevligt sällskap är aldrig fel! Trodde dock inte det skulle vara så varmt så jag hade inte riktigt klätt mig rätt... eller jo, om jag satt i solskenet var det rätt med klänning, men i skuggan och lite senare så blev det lite kallt faktiskt... riktigt gott vin, glömde fråga vad det hette... men man kan väl maila och fråga sådant?!

riktigt trevligt iallafall, något jag borde göra oftare... är alldeles för sällan inne i stan sådär spontant... tycker det känns för bökigt att ta bussen in och hem... men det är ju faktiskt inte direkt bökigt... och det är ju galet mysigt att komma in i gyttret med alla människor... herregud va mycket folk det var idag... det kanske det alltid är en lördag i solskenet, men det vet ju inte jag eftersom jag är för dålig på att åka in och bara ta ett glas vin... skärpning fröken!

Nu hemma i soffan igen ska jag nog ta och se den där filmen jag inte såg igår... det blev för sent... vill hinna se hela innan jag måste gå och lägga mig... det är ju en dag imorgon också och vissa av de dagarna har man ju en tid att passa! Imorgon har jag kanske det också, men det vet jag inte om än så jag tar det lite som det kommer!

4 kommentarer:

  1. Det är lätt att göra saker svårare än de är...
    Kul att kvällen blev trevligt.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ett glas vitt i solen med god vän är alltid bra! Här har det dock varit för varmt i solen för att sitta där. Men skuggan är ok.

    SvaraRadera
  3. Sv: Ja, du borde verkligen bo närmre! Det låter förträffligt att dela kok-konster över en flaska vin eller tre...

    Ha en skön kväll! Eller rättare sagt, sov gott!
    Kram på dig!
    M

    SvaraRadera
  4. Maila om vinet!
    Det gjorde jag en gång, det var väldigt uppskattat!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!