måndag 27 juni 2011

Hujedamej

Eller... "Oj va tiden går fort när man har roligt!!" för det har jag
... roligt alltså...och jag mår så galet bra bland goda vänner, trevligt folk, reglar och läkt!

Midsommar firades med traditionsenlig dans kring midsommarstång och sedan sill&c;o med nubbe och sång...ja,massor med sång, kul att häftena var så uppskattade!!! Två fantastiskt trevliga familjer att fira midsommar med!!! Fabulöst!!! Är så glad över min vänskap med J och hennes familj, som ju faktiskt lite är min med och vänskapen med J's H och större delen av hans familj oxå. Hela livet känns som en bonus just nu på något vis! Många skratt...många sånger...många "skååÅL, SKÅÅåål..........EUIOU!!! " och "du vågar inte!!!" senare så kan man inte känna annat än att man tagit tillbaka rätten att känna glädje!!!

Midsommardagen och dagen idag aka annandag midsommar... eller midsommarlördag och midsommarsöndag, har mestadels tillbringats på taket... Det har isolerats och lagt vindpapp... Spikats luftspalt och lagts takpapp... Efter att man sågat luckor och spikat desamma... Spikats läkt och spikats mera läkt... Dagarna till ära i ceriserosa nagallack som numera matchar solbrännan på armar, axlar och vader ganska så alldeles för väl!!! Jag har så galet roligt och utmanas hela tiden till, för mig, nya saker... I min värld är detta höjden av personlig utveckling... Och höjden av fysisk utmaning, tror jag... Än så länge iallafall! Toppar listan gör takseglats med spinnacker/pressening... Skakigt/blåsigt, milt sagt!!!

Idag avslutade vi dagens insats med en öl/ ett glas vin i båten de har liggandes i trägårn innan middagen (som som vanligt var helt förträfflig) och sedan avslutade vi kvällen i den vedeldade bastun... Livet är gott!!!

Och jo, jag är fullt medveten om att jag försummat bloggen de senaste dagarna, men det har helt enkelt funnits för mycket annat som pockat på uppmärksamhet, för mycket annat att sysselsätta sig med.

Imorgon blir det lite takpyssel innan hemfärd, tvätt, festivalpackeri, torpsyneri och mera packning som gäller innan "girls on tour" tar fart...

If you can't live your dream right now, at least live your life at the fullest, high and low... spika en läkt, klättra högre än förr, våga tro på dig själv minst lika mycket som andra vågar tro på dig!!! Ibland blir det inte helt rätt... ofta blir det det ändå!!! Livet är gott!!! Life is good!!! Ganz schön
ist das leben!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!