onsdag 8 juni 2011

Något som kanske inte funkar...

... fast kanske ändå... iallafall om jag tror att den gör det... är min nya app Mosquito Device... den skickar ut en ljudvåg som man inte hör men som myggen tydligen inte tycker om... fast myggen verkar inte riktigt veta vad de gillar och inte gillar... iallafall inte alla mygg... jag tror det är geografiskt betingat... myggen i Fontin verkade veta att de inte tycker om ljudet... myggen i Glose verkar inte ha förstått än... jag tror jag måste övertyga dem... om det så ska ta mig hela sommaren... trägen vinner heter det ju...


4 kommentarer:

 1. Va?! Finns det en sån app??

  SvaraRadera
 2. javisst, den verkade funka i lördags, inte lika säker om den funkade i söndags... men söndagsmyggen kanske inte brydde sig om att lyssna liksom! Jag tror den heter just så, Mosquito Device... kostar gratis... så den är ju väl värd att testa iallafall!

  SvaraRadera
 3. Kan informera om att hundar och katter inte heller brukar gilla det där ljudet :) Dessutom är det ett sätt att ta reda på hur ung (eller gammal) man egentligen är. Ju äldre man blir desto svårar har man att uppfatta högfrekventa ljud så om du själv kan höra signalen så vet du att du fortfarande har ungdomen kvar ;)

  SvaraRadera
 4. Nu vet inte jag Catrine... va du tvungen att skriva mig det på näsan sådär??? Vi testade den där manicken i söndags genom att koppla iphonen till stoooora högtalare... myggen surrade glatt vidare... killarna (några år yngre än mig... fast det beror på hur jag räknar såklart!) hörde tydligen ljudet och talade om för mig att jag gjorde det också... fast jag hörde bara ett "knäpp" när det satte igång tydligen... katterna såg iofs inte direkt berörda ut... kanske va gamla katter! tant är för gammal helt enkelt! saknade dig på passet idag... men kram på dig iallafall!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!