tisdag 7 juni 2011

förlåt...

...för att jag försummat dig... för att jag lagt all vaken tid på annat än att just blogga... för att jag lagt all sovande tid på en hel massa annat än att just blogga också... hm... det lät ju inte helt barntillåtet... men du kan vara lugn, denna blogg kommer att förbli barntillåten ett tag till!!! Länge till antagligen... om "ens man är på sjön"... fritt översatt att man är "mellan jobb"... så blir det så... barntillåtet alltså... och sedan föredrar jag faktiskt att "han är på sjön" framför att jag skulle vara "mellan jobb"... att vara mellan jobb i detta hänseendet har ju inte en helt korrekt klang, skulle man kunna säga...

hur som helst, det har varit en fantastisk helg! Början på den har du ju kunnat följa... slutet på ledigheten blev lite annorlunda, lite tyngre och mer jordnära än jag hade trott... men galet trevlig never the less och med väldigt högt i tak! jag återkommer med både bilder och text... stay tuned... om du vill!

3 kommentarer:

  1. Ingen fara! Jag följer dig fortfarande!!

    SvaraRadera
  2. tack söta ni! jag blir ju lite orolig att ni ska tröttna... släppa taget om mig... kram på er!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!