torsdag 30 juni 2011

Peace & love

Jag vet att jag varit dålig på att rapportera... Finns ingen annan ursäkt än att det är ett ganska tufft liv att leva festivalliv... Ett tufft jobb men någon ska göra det... Började med en roadtrip i bästa "girls on tour" stil... Godis, fikapaus och lite allsång... lite för lite enligt mig... men låt gå för denna gången liksom... Kan de inte "en sån karl" "en dans på rosor" och "tunna skivor" så kan de inte... eller så bör jag byta ut repertoaren... Eller situationsanpassa repertoarerna... Mamma och jag har ju ändå någonstans finslipat dessa in i minsta detalj liksom!!!

Hur som helst, väl framme i ett solgassande Borlänge skulle det hämtas festivalarmband, parkeras, frakta ubertung packning till vår camping osv. Festivalarmband och parkering fixade vi ganska galant...




Buss till campingområde och sedan slit och släp med väskor och attiraljer till "lugn camping de luxe" som vi bokat... Inget deluxe med den kan man säga... Men samtidigt bättre än den vanliga campingen där det tydligen är helt galet... Våra 17-18åriga grannar tycker liksom att det gått över styr i madness...




Lite grannsämjevård, frstivalpmrådeskollande och något glas rose senare skulle underskriven sova sin första festivalnatt någonsin... Rent spontant ville jag ge mig ut och skrika åt dem... Gjordes inte utan istället försökte man sova... Försökte lite mer och tillsisit somnar även den ihärdigaste grannen...

Idag har Borlänge utforskats, en mycket trivsam stad!!! Sedan har vi sett en del band... Mankind bl.a. Wilmer x och Lykke Li osv.. Nu är hon denna här trött ... Ses snart igen!!!



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Låter som att Ni har det rätt bra ändå, trots grannar som inte vill gå och lägga sej. I natt somnar Du nog av ren utmattning :-).
    Du får kanske köra lite andra låtar med tjejerna, lite nyare, för att få igång dem!
    "Ni kan ju sjunga samma sång, kan Ni ju" :-)
    Lill Lindfors, Anita Lindblom åsså Du och jag, det vet Du!
    Hälsa tjejerna! Ha det jättebäst! Kramar i massor från mamma (som tar pappa med sej till K-hamn på tisdag och kommer hem på torsdagkväll!!!

    SvaraRadera
  2. Såg du Wilmer X??? Mina favvisar!! Från Malmö, juh.... <3
    Ha det skitkul, och investera i ett par öronproppar... Hahaha!
    Kram!
    M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!