söndag 19 juni 2011

Livet är gott!!!

Sitter i en Fatboy hos kära vänner... Det brinner och knastrar i öppna spisen... ett glas rött är upphällt och kroppen är sådär gott trött efter ett par timmars ställningsbyggande. Mer än så hann vi inte förrän regnet kom... Hoppas på uppehåll i morgon så vi blir klara och kan börja riva ner taket...



...dit kom jag förut... Sedan åt vi middag och satt och lyssnade på musik, spelade gitarr, sjöng, pratade och drack lite mer vin... Jennie och jag satt uppe ett bra tag och pratade sådär förtroligt och mysigt som jag älskar när det blir... småtimmesnack är något av det bästa liksom!!!

Har haft ytterligare en fantastisk dag helt klart, vaknade jättetidigt eftersom jag glömde stänga av alarmet igårkväll... Men det är ju så skönt att somna om!!! Vaknade lite senare med ett gött gäng... aka Festivaltjejerna som båda skulle med och köra spinning!

Efter ett gott pass, där känslan av ångbastu var slående flera gånger, gick Fia och jag och åt frukost medan Malin stack hemåt och vidare för romantisk helg med sambon. Frukost är ju alltid bästa målet... efter ett spinningpass är det om möjligt ännu godare, helt klart!!!

Hem, packa, handla lite och sedan ut till vännerna... Och ja, efter en trivsam dag/kväll ligger jag nu nedbäddad i en säng i den gamla gymnastiksalen... Lite trött men också lite för upprymd för att finna sovro tror jag... Fast det är nog lättare att somna om man lägger ifrån sig telefonen... nog... kanske... möjligtvis... eventuellt!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Mysigt! Hoppas det blir uppehållsväder i dag, så ni kan fortsätta lägga tak.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!