lördag 18 juni 2011

vet du???

vet du hur mycket vin det behövs för tre tjejer att planera ett festivalbesök??? Det visste inte jag heller... nu vet jag... en sisådär halv bag-in-box... alltså inte alls så mycket som man skulle kunnat befara!!! Och ändå fick vi ihop fyra gedigna listor... en till oss var + en gemensam!

Och imorse satt vi alla på varsinn spinningcykel och körde skiten ur både kropp, själ och cykel! Kanske var det pga stundande spinningpasset som vi var lite moderata i vårt vinintag... det ser ju sådär ut om instruktören kommer dit och är bakis... särskilt som denna instruktör skäller och blänger argt på den som skulle dyka upp på ett pass efter en kväll i sus och dus... så nej, moderat är ordet (och då menar jag inte i politiskt sammanhang utan mer åt det modesta hållet)...

kan även meddela att jag passade på att packa ner mycket av det vi skrev på min lista redan igår när listan skrevs... det är liksom lika bra, annars missar jag säkert hälften! Så nu börjar jag känna mig festivalberedd... måste skaffa ryggsäck och lite annat... lyssna igenom musiken... det ligger en spotifylista på P&L-hemsidan så det finns inga ursäkter!

Nu, efter frukost i solen och dusch ska fröken packa ihop sig och sticka ut till vännerna med taket!!! som jag har längtat!!! Stannar där inatt... gitarren åker med... om jag inte bloggar förrän imorgon så vet ni varför... jag har inte övergett er!!! Fast med en fungerande BlogPress finns det ju nästan inga ursäkter... vi får se!

hoppas du får en galet fantastisk lördag!!!



2 kommentarer:

  1. Har du börjat packa redan? Är inte festivalen i slutet av juni :P

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!