onsdag 8 juni 2011

var är den där golden retrivern när man behöver honom???

har sprängande huvudvärk... tycker mig ha sett på reklamen att det då skall komma skuttandes en hund med alvedon eller vad nu det är... men än så länge har här varit pälsfritt! Falsk marknadsföring??? Lunch nu, kanske hjälper... men jag tror faktiskt inte det... jag tror det beror på vädret... omslag och tryck... kan bara resultera i Ipren-mannen-behov... men, men, den som lever får se!

har fortfarande inte kunnat komma någonvart i huruvida jag ska titta till torp i sommar eller ej... hade det varit mitt eget så hade jag ju haft en massa att röja och fixa och greja såklart, sådär som det är med gamla hus, men det kan jag ju inte göra här... vill ju inte känna att jag bara ska sitta och kika ut över vidderna/ in i skogen, spana ut på vägen om det kommer någon...

är nog lite rädd att eremitlivet inte passar mig så bra om jag inte har en sjuhelsikes massa att ta tag i... fast med facit i hand vet jag ju även att jag gör mig väldigt bra i en solstol... så tankarna far fram och tillbaka... hade varit görgött att sticka dit direkt efter jobbet när man går på semester och bara stanna i obygden... tvinga kroppen till semestermode liksom... hmmm... tankarna får fortsätta ett tag till helt enkelt... på "mute"...


dagens låt: Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i
dagens dusch: lång
dagens frisyr: hängande
dagens smink: kajal och mascara
dagens klädsel: jeans, grått linne, svart kofta, svarta converse
dagens planer: få bort huvudvärken och sedan köra pass...
dagens vill ha: semester
dagens saknad: någon att hålla i handen
dagens skoj: pass ikväll 
dagens drog: kaffe
dagens träning: cykel45... kanske kan motivera mig till lite styrketräning också... men det får vi se
dagens måste: tvätta och diska
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso banan
dagens mående: vid gott mod men med huvudvärk

2 kommentarer:

  1. Ta det! Åk dit! Du kan ju alltid åka hem igen... ;)))
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, det lutar nog att jag kanske ska våga... för som du säger, det är ju bara att åka hem om det känns fel... och det finns bakugn, och det verkar ju galet roligt! =)) KRAM!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!