lördag 11 juni 2011

hipp hipp hurra!!!

och grattis lilla bloggen på fyra-månaders-dagen!!! ja, för så är det faktiskt... idag har jag varit med blogg i fyra månader... idag var det fyra månader sedan du, min digitala själ i cyberspace, tog dina första staplande steg, formade de första orden och blev, för mig, en ventil, ett sätt att bearbeta och komma framåt på... tackar så ödmjukast för detta!

Idag, för fyra månader sedan och med ett glas rött i handen, en fredagkväll, tog jag mod till mig och vågade mig in på blogger och klickade på orden "skapa en blogg"... minns att det var lite trixigt att få till det, kändes som om jag kanske tagit mig vatten över huvudet... framför allt gjorde det det dagen efter när jag insåg att en blogg inte är en blogg med endast ett inlägg... och vad skulle jag skriva nu då? Tyvärr råkade jag radera mitt allra första inlägg... det blev inte helt rätt när jag höll på att greja... det blir inte alltid helt rätt helt enkelt...

hur som helst så är det helt fantastiskt hur mycket denna blogg betytt för mig! jag har fått nya bekantskaper... mycket pepp och omtanke... många kloka ord från er som orkar läsa alla ord jag själv tydligen måste få ur mig... det är så galet roligt att läsa era kommentarer och era bloggar, att följa varandras vardag i upp och nedgång... i livet när det levs på riktigt, utan fina omskrivningar... tack alla, ni vet vilka ni är!!!

260 inlägg senare... vilket innebär fler ord än någon orkar räkna antagligen... nästan 17000 sidvyer senare... över 850 kommentarer senare... vill jag bara tacka för fyra fantastiska månader och hoppas att sommaren blir minst lika bra bloggwise... lifewise får den gärna visa sig från en ännu ljuvare sida... och om man kan tro prognoserna och följa utvecklingen från hur det började så ser det nog ut att kunna bli väldigt bra! Vem kunde ana detta där i mörkaste februari liksom???

Nä, nu är det lördag, fröken fräken ska slumra lite innan det är dags att ta nya kliv i livet... idag är det en tur in till Göteborg och ett glas vin på någon uteservering med bekanta som hägrar... hur ser din dag ut?? vad fyller du helgen med för happenings?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!