onsdag 1 juni 2011

Hur gick det?

undrar du kanske?!... "eh, med vad???"... tänker någon som inte alls hängt med i svängarna medans denna lägger pannan i djupa veck... sväng och sväng föresten... uppförsbacke kallar jag det mer... men icke att förtrösta, släta ut pannvecken... efter uppför går det utför...fast på ett bra sätt... efter regn kommer solsken... tentan är gjord och jag tror bannemig att det gick bra!

Jag svarade på allt, kanske inte helt och fullt rätt på allt men ett svar är ett svar iallafall och ioch med det även avsevärt ökad chans till ett rätt svar! Det känsdes som om jag hade ganska bra koll, som om vi hade pluggat på rätt saker... och jag tackar gudarna för att det inte kom med något om garnnumrering och sådana uträkningar... det däremot hade jag nämligen inte pluggat för mycket på!

Tusen tack alla ni som har hållt tummarna för att det skulle gå vägen, ni som har peppat och önskat lycka till... nu kan ni släppa tummarna igen och göra allt som ni måst avstå idag pga ´hållda tummar"! Några tår kan ni få hålla att jag fått godkänt, för det är ju inte helt hundra säkert såklart... men omtentor är ju också tentor!

Efter en lång och mentalt krävande dag i Borås så tänker jag inte göra så mycket mer nytta idag... eller jo, lite navelskådning ska jag nog klara utav... lite hemnetsnortande... eventuellt lite brädspåning också... och framför allt tänker jag delge dig resultatet i en mycket liten men ändå omfattande opinionsundersökning jag roat mig med sedan jag kom hem...

för att fira tentagjordheten fick det bli lite godis... jag vet, jag är kass... men ändå... och då snubblade jag på ett Kex Choklad-ställ med alla Limited Edition-smakerna... har ju någon gång skrivit att jag försöker hålla mig ifrån Limited edition-godis... men i triumfens hetta så kunde jag tydligen inte motstå att gå på butikens "3 för 15:-" utan plockade med mig en av varje... för att försvara mitt handlande och min svaga karaktär tänkte jag iallafall ha ett syfte med inköpet... en smakrecension kan ju bara sitta som en smäck liksom... så slipper du testa dem också... eller så testar du också och säger om du håller med mig!


Rent allmänt tycker jag nog att de alla smakade lite för lite av vad de lovade att smaka... men det lilla de smakade va gott... kexchoklad original är ju ändå alltid godast på något vis... och med det sagt... OM jag tänker köpa någon av dessa igen så blir det nog hallon... den hade friskast smak... fast ingen var äcklig, men heller ingen jag kommer få cravings för tror jag... fast det vet man ju aldrig med mig... men som sagt, originalet är godast... och detsamma gäller ju faktiskt även för smakerna...

Japp, då var denna dagen till ända... vad ska du göra i helgen för skojsigt? Några fantastiska planer, eller "bara" allmän häng... som ju faktiskt ibland inte är så bara eftersom det kan vara så svårt att få till... hur du än kommer att spendera de kommande dagarna så hoppas jag att det blir till din belåtenhet!

6 kommentarer:

  1. Nu när du är klar med pluggandet får det bli ett slut på bortbytta pass! Så man vet vem man har att göra med när man kliver in i spinningsalen menar jag :)

    Femman imorgon! Det är ingen fråga!

    SvaraRadera
  2. Härligt att tentan är över! Det gick alldeles säkert över förväntan :) Du har förtjänat allt vad kexchoklad och navelskådning heter tycker jag. Unna dig ett glas vin också för att vara på den säkra sidan!

    Själv firar jag min nya tatuering med ett glas rosé. I helgen bär det av till storasyster i Värnamo för lite härligt umgänge. Härmed ansöker jag alltså om ledigt från cykel-passet på lördag... (den ansökan skulle väl egentligen varit inne redan för två veckor sedan..?)

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. så skönt för dej att tentan är avklarad!
    hoppas att du får lite tid att njuta i helgen! om inte annat, så när du sitter och fluktar på de röda små hemnetstugorna.
    själv tar jag en liten stugtripp.
    till vårt paradis som är en sjuttiotalsdröm...
    trevlig helg!
    och tacktacktack för ditt gulliga mail!
    kram

    SvaraRadera
  4. Men va... vem var du? Jag kikade efter dig men visste ju inte riktigt hur du ser ut. Jag satt till höger vid alla killarna som skrev datatentan, med mörkt hår i tofs. Hade du randig kortärmad blus? Om du säger vad du hade på dig så vet jag nog vem du är =)

    Oj, så du skrev på allt? Jag är imponerad! Då får du ju garanterat ett godkänt, bara 50% som behövs ju, och 40% på varje deltenta. Jag lyckades på alla utan färg och beredning... jag är så ledsen för det. Men men... blir omtenta. Så jäkla omständigt att åka hela vägen från Uppsala till Borås bara för att skiva en liten deltenta. Jag hade pluggat mer på kemikaler och inte alls på maskiner, tyckte det var mycket maskinfrågor.

    SvaraRadera
  5. Niclas - okej, okej.... men det måste ju vara jättegott att veta att man inte riskerar Umbrella!? =) Nu har jag bara några bortbyten kvar... har ju ett jobb som tar lite tid...men visst, 5an imorgon, vilken tid har du tänkt ta livet av mig? =)

    Catrine - Grattis till nya tatueringen!!! Kul!

    Blev godis och sömn... lite hemnetsnurr också... inget av intresse direkt... man blir ju förbannad! =) Vinet vågade jag mig inte riktigt på, somnade lite väl gott ändå liksom! =)

    Ledighetsansökan är Okejad! lite sent inkommen men jag har ju ingen anledning att stå här i glashus och kasta sten liksom... ha en jättemysig helg! kram!!!

    Bom sicka bom - härligt med en stugtrip! även en 70tals-dröm är en dröm... är en stuga... är ett paradis =) Hoppas ni får en jättemysig helg!
    stora stora kramen!

    Emma - ja, det var jag, i vit blus, jeans och hästsvans... men jag såg nog inte så brett i salen att jag såg riktigt var du satt... bara när de delade ut tentorna till den andra gruppen...

    jag hade bara en kurs att läsa till... materialläran hade jag ju dessutom redan gjort... sen är det ju inte säkert att man svarat rätt bara för att man svarat på allt! Men jag håller med dig, det var mycket maskinfrågor... mycket mer än vad jag kan tycka att vi fått info om. Är inte så imponerad av materialet kring den delen faktiskt.

    tråkigt att du känner så, och det är klart det inte är skoj att behöva åka så långt bara för en dels skull! Håller tummarna för att du fått skrapat ihop tillräkligt många poäng ändå! kram

    SvaraRadera
  6. då håller jag tummarna för att get bidde godkänt Nina, maskinfrågor till trots. just den delen hade jag själv gillat tror jag, jag är imponerad av maskiner som gör tyg, men är inte så intresserad ac själva resultatet liksom...tyget
    håkankråkan

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!