torsdag 2 juni 2011

vart tar den vägen???

hur kan det komma sig att när morrongänget (Ingemar, Linda och Peter) gör en lyssnarundersökning så är 100% av killarna som ringer in och svarar på frågan om de är nöjda med sig själva, helt solklart det... nöjda alltså... tjejerna är det lite sisådär med...

själv är jag sisådär nöjd jämt... förutom när jag har med gymmet att göra... då är jag faktiskt nästan helt nöjd... nästan helt nöjd med samma kropp som jag i stort sett alla andra lägen är sisådär nöjd med... det finns lite för mycket här och där och lite för lite på andra ställen... typiskt, klassiskt... fullt vanligt bland oss... tjejer iallafall...

så nu kommer en ego-kavalkad... en cortege av bilder på mig där jag är nöjd... orkar du inte med all nöjdhet så får du strunta i att kolla... svårare än så är det inte... men tala gärna om för mig hur det kan bli så... hur jag kan vara missnöjd med en sak i ett läge och i ett annat, ännu mer exponerat, tight och med allas blickar på mig, då är jag som fisken i vattnet... fortfarande lite för kort... men jag når ju iallafall ner till golvet, man får vara glad för det lilla! Vart tar den där lilla, tighta kroppen vägen  när jag kliver ur träningskläderna och åker från gymmet???





 

 

 

 

2 kommentarer:

 1. Ja, jag har ingen aning om varför du inte är nöjd. Du är ju supersnygg, både kroppsligt och själsligt. Sträck på dig och fortsätt tycka om dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen det där... Gå från helnöjd till att se sig själv som "en bättre begagnad trebarnsmor utan vidare hopp om framtiden"!!
  Själv har jag mest problemet att kläderna döljer det mesta. Får man en komplimang nån gång (jo det händer faktiskt) så kontrar jag direkt med, "Ja, men du har inte sett mig utan kläder..." MOGET, jag vet... Sitter nog i ryggmärgen och är ett invant beteende!!
  Så även om jag säger till dig att många hade dödat för din lilla vältränade kropp, så hjälper det kanske bara tillfälligt... Sen hittar man nåt annat å klaga på!! :)
  Kram på dig snööögging!! ;)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!