lördag 4 juni 2011

ångrar mig...

...bara lite... eller egentligen jäkligt mycket... grämer mig en smula och tycker att jag handlat lite fel... det har jag säkert, i många hänseenden... just denna gången gäller det kvällens konsert på Slottskogsvallen med Håkan Hellström... det finns iofs biljetter kvar... men jag har andra planer nu...


bild lånad från http://www.hakanhellstrom.se/
 en gammal vän som fyller år och ska firas... det kan vara minst lika viktigt... dessutom får jag se Håkan om några veckor, på Peace&Love... fast jag anar att en konsert på hemmaplan med honom ändå kanske slår det mesta... men men, man kan inte göra allt, man kan inte vara överallt... jag måste öva på det... jag övar mig!

och medan jag övar mig och planerar att åka ut till mamma och pappa... anamma den där solstolen jag övergav igår och kanske ge mig i kast med resten av staketet... så har jag det ganska gott här i soffan, i min än så länge inte überjävligt varma lägenhet... kaffekoppen är fylld till bredden och jag tar sats för att få ändan ur vagnen/soffan...

har haft pass idag... mitt älskade lördagspass som aldrig gör mig det minsta besviken liksom... som alltid är grymmetryck och pepp... kärlek och jävlaranamma i ett härligt sammelsurium... ett enda virrvarr av glädje och ambition... ett mischmasch av svett och stora leenden!!! Jag vet att jag har sagt det förut men det är värt att sägas igen... Jag älskar mina lördagspass... det är kärlek i ett alldeles extraordinärt format!

det där med att få ändan ur vagnen ja... jag tar det lite lugnt med vilje faktiskt... vet ju liksom med mig att denhär huden jag begåvats med inte riktigt tål lika mycket som som man skulle önska... jag blir röd, rödare, rödast... och visst, rött är också en färg... en av de finaste färgerna jag vet till och med... men det finns ju gränser... och då kan man bespara huden några soltimmar känner jag... utan att stressa iväg och hetsa sig ut i solen... kaffe först... sol sedan!


dagens låt: Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg (kunde inte låta bli båda versionerna... den första är bäst musikaliskt... för man slipper publiken... den andra är bäst för det är så galet mycket kärlek!)
dagens dusch: ja, och det lär få bli en till... stakettvätt har sina smutsighetssidor och det blir varmt och svettigt... man vill ju vara fin och fräsch på kalas!
dagens frisyr: wash 'n' go och ikväll kanske det får bli mer piff
dagens smink: inget nu, allt ikväll
dagens klädsel: bikini strax... ikväll blir det nog jeans... ute kryllar myggen redan... myggen älskar mig... jag älskar inte dem lika mycket...
dagens planer: sola och skura staket, partajja lagom på fest (kvartalsutbildning imorgon bitti...)
dagens vill ha: en kram, en mental high five och mitt torp
dagens saknad: allt det där... och en balkong
dagens skoj : grymmekul pass imorse och fest ikväll!
dagens drog: kaffe och kanske lite alkohol ikväll... endorfiner just nu!
dagens träning: Cykel60... toppen för både kropp och själ!
dagens måste: diska
dagens dricka: vatten... och lite blandat
dagens mat: paj till frukost/lunch
dagens mående: bra, lite nyfiken på kvällen...

Nä, nu, alldeles lagom till att detta blogginlägg tenderar att bli alldeles för långt... min längtan till sol och förströelse vuxit sig starkare och tiden börjar bli hög... så är kaffet slut och det är bokstavligen dags att masa sig ur soffan, släppa taget om datorn och pallra sig iväg!

Önskar dig en sagolik dag/kväll... struntar i att ta med mig datorn till mamma och pappa... solen skiner ju minst lika starkt idag som igår och ibland lär jag faktiskt av tidigare händelser... prejudicerande händelser och utgångar kan man kanske kalla det... kanske kan man inte kalla det så... men tanken är ju god!

Grattis alla födelsedagsbarn idag (jag har minst två i min bekantskap) och lite extra grattis till Peter och Petra som fick bebis igår... nu är det många bebisar i vänskapskretsen... och fler är på väg... kommer inte bli svårt att få bebissnuffa i sommar, den saken är ju klar!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!