måndag 20 juni 2011

jag hittade en!!!

... en "festivalgarderob" alltså!!! ja, nu blev det inte någon ryggsäck direkt... men en bag som man kan slänga över axeln iallafall... på Överskottslagret... militant så det förslåt... men grå... så det är militärt men inte så det skriver en på näsan... jag tror det blir bra... tror även att det kan ha varit detta jag skulle fixat på lunchen... för nu efteråt känns det väldigt bra... men det är säkert mer saker... typ gaffatejp och fleecefilt kanske? kan tyckas konstigt men det kan mycket väl vara så!

Hittade en supersnygg sjömanssäck också... stod och valde mellan den, i uttvättad marinblå canvas med märke på och denna gråa som jag tillslut kom underfund med var mer praktisk... inte lika snygg dock... men det är bra om man får plats med det man vill få plats med och om det man fått plats med inte ligger längst ner i en smal säck så det blir extra svårt att komma åt... grå och lite mindre snygg är också bra... praktiskt!

så gott att kunna bocka av en sak från listan!

3 kommentarer:

  1. Tips: Net on Net hade ett festival-kit med ett par engångsgrillar, öronproppar, engångskamera, våtservetter, kortlek och en mobil (?) för en hundring eller två. Ganska rolig idé.
    Kram pårej!

    SvaraRadera
  2. glöm inte toapapper om du ska på festival och handsprit

    SvaraRadera
  3. Christel - tack för tipset! jätterolig idé och om inte annat en bra bra-att-ha-lista! Har helt glömt bort öronproppar!!! tack! kram

    Bella - toapapper va det ja! Handsprit är redan nedpackad... våtservetter likaså... tack för tipset!!! kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!