onsdag 8 juni 2011

detta borde jag inte skriva...

... haha... nu tror du kanske att jag ska avslöja något stort... någon smaskig hemlighet om mig själv som jag, mirakulöst nog, lyckats bevara för mig själv sedan denna blogg för första gången såg dagens ljus... men jag är rädd att jag gör dig besviken direkt faktiskt... det är bara så enkelt att jag borde städa och ha mig istället för att sitta och skriva och slänga mig med ord... försöka komma på fyndigheter och ordvitsar...

borde... verkligen borde... så mycket borde man kan böra... och lite till... ta och diska... röjja lite... och packa den lilla väskan... imorgon ska jag på sommar-kick-off med jobbet... och det är ju alltid trevligare att komma hem till en diskfri diskbänk... fast det vore ju nästan som ett väntrum utan folk som väntade... alltså bara ett rum... eller bara en bänk... det är även trevligare att komma hem till en lägenhet där kläder inte ligger spridda på golvet, likt små öar... får nog ta tag i detta... fattar inte hur det blir såhär dock... jag hade städat i torsdags... och sedan har jag knappt varit hemma... vem fan röjjer omkring??? Vem plockar inte undan efter sig? Vem diskar inte efter sig? Är det inte så att jag bor själv iallafall??? Ibland undrar man ju!

Nä, så  nu ska jag ta och städa upp efter någon... jag ska ta och diska efter någon... måste nog slänga på lite bra musik så att städ och disk och pack går mer som en dans... kanske den bästa låten som gjorts i disk och städsammanhang...vilken är din bästa röjja-låt? Till vilken låt diskar du bäst?3 kommentarer:

 1. Visst måste det vara samma person som äter upp all mat i kylskåpet, och lägger en massa räkningar i brevlådan.
  Disk- och städmusiktips: big bad woodoo daddy...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så måste det absolut vara!! Men wow, du är ju galet bra!!! BBWD är ju helt underbara!!! Tack för tipset säger tant och studsar upp och letar reda på skivan (eftersom hon fortfarande inte har fixat Spotify Premium) Tusen tack!!!
  Du har väl sett "swingers" filmen där de spelar med en massa?? Med Jon Favreu... superbra!
  kram söta!

  SvaraRadera
 3. Jag har hemhjälp...not. men hade varit trevligt ibland  /Bella

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!