söndag 3 juli 2011

from Borlänge with love

fast jag är ju hemma nu igen... men jag åkte därifrån med kärlek... ja, till allt man fått uppleva och se och med kärlek för att få komma hem till sin egen lilla vrå... eller som i innebörden att jag åkte hem med mina två vänner som jag älskar... älskade dem lika mycket när vi åkte dit faktiskt också... vi är liksom ett gött gäng!

Men inlägget kunde lika gärna ha hetat "tillbaks till verkligheten..." ...den där verkligheten man längtat till varje gång man måst gå på toaletten, eller duscha, eller borsta tänderna... ja, allt rörande hygien egentligen... hygien och, mobilladdning och sömn kan man säga...

samtidigt är det just denna verklighet jag verkligen inte ville komma tillbaks till... inte när en dag innefattar sol i brassestolen med ett glas rött/sprite i handen, piff och trix inför eftermiddagens/kvällens festivalbesök, fast oftast innebar det bara att ta på sig något mer passande än bikiniöverdel och shorts... många verkade iofs tycka att det var passande, men det får stå för dem!... för min del blev "något mer passande" ofta ett linne över bikiniöverdelen... alltså inga stora uppoffringar... alls...

traska bort till festivalområdet lagom till första konserten som började 15:30 och sedan var man klar med det man ville se vid 01-02 ungefär... inte utan att alla konserter flyter in i varandra lite... dagarna likaså... men vi har haft en galet rolig vecka med galet bra väder och om möjligt ännu bättre konserter... och kanske det bästa, tänkbara avslutet igår med Bob Geldof, Mando Diao, Bob Dylan och Håkan Hellström...

tänkte jag ska ge en liten minininiresension av varje konsert (om jag kommer ihåg vilka jag sett) men det får bli när jag är något mindre mör i huvudet, när kroppen inte är något som jag, efter en lång dusch med bodyscrub (socker och olivolja) fortfarande knappt själv vill ta i med tång... och jag ska jobba imorgon... hur tänkte jag där???

3 kommentarer:

  1. Det är verkligen superskönt att komma hem! Härligt att du har haft en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Dottern är nyss hemkommen efter att ha jobbat som funktionär på Peace & Love och hon var också helnöjd!

    SvaraRadera
  3. Melinda - ja, det finns liksom knappt ord för det... nu, såhär ett par dagar senare så är det faktiskt ännu goare... i söndags var jag så trött att det gjorde ont i kroppen!

    Cissa - Åh va roligt! Jag tror att de som är lite yngre än vad jag är hade väldigt roligt... kanske på ett annat sätt än oss iofs... hade jag varit runt 18 så hade jag fått spelet tror jag... galet många supersöta killar!!! Önskade flera gånger att jag vore lite yngre faktiskt! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!