fredag 31 januari 2014

31. Den bästa fikan är ju som vi alla vet...

Den där riktigt långa, mysiga med en massa, kanelbullar, kakor och gottigt, efter en lång promenad så man är lite kall om kinderna och verkligen uppskattar värmen inomhus och från det varma kaffet...

eller så skulle man kunna säga som med träning, att den bästa fikan är den som blir av!

31 dagar av  Onekligens januariblogggrej är till ända, jag tackar och bockar för utmaningen och hoppas någon annan känner sig manad att göra en för februari!... här kan ju tänkas att jag själv skulle kunna göra en för februari, men jag har inte riktigt självförtroendet till en sådan grej känner jag... fast du får gärna komma med inläggsrubrikertips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!