torsdag 30 januari 2014

hur man än vänder sig så har man baken bak...

Men nu har jag iallafall en fungerande bagagelucka... en bagagelucka som åker "upp av sig självt" och stannar där ty jag har varit och bytt gasfjädrarna till ovan nämnda bagagelucka... tidigare har man fått hålla uppe luckan med ena handen eller huvudet om man behövt ha den öppen, nu bara den *ssswwoooscch* åker upp och STANNAR där!!!

Fantastiskt bra tills man skulle stänga den... då får man ju jobba sig igen, dra ner och liksom trycka till, agera jordens dragningskraft och liksom kämpa... kan bero på att de där gasfjädrarna är helt nya också, att det är därför man måste ta i lite... eller så har jag bara vant mig av vid det... vant mig vid att bara kunna släppa och luckan far igen med en rasande fart!

I-lands problem när man skruvar till dem extra mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!