tisdag 7 januari 2014

7. Kolla! Här är en bild på stället där jag oftast sitter när jag bloggar.

Det får bli en gammal bild, men det ser likadant ut så det kan ju inte göra så mycket.

Där, i högra hörnet av soffan brukar jag sitta uppkrupen med datorn i knät... det där där orden strömmar ut i tangentbordet allra bäst känns det som.


Nu slår det mig att jag har samma blommor och samma lampor kvar i fönstren... måste nog ta tag i det där... men, men, det får bli ett senare problem... finns en del annat som skall fixas innan dess! Och ja, soffan... den ryker den dagen jag flyttar, den har varit en trogen vän i många år nu, passar utmärkt i den lilla alkoven den står i och är rätt skön... men jag är rätt trött på den nu... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!