torsdag 16 januari 2014

Veckovillheten är total!

Jösses, jag får inte ihop det... i tisdags trodde jag att det var onsdag, igår trodde jag att det var torsdag... så långt stämmer det ju i förvirringen ändå... inte att det var rätt men att det förvirrade ändå stämmer överens inbördes... idag, torsdag, har jag en känsla av att det är tisdag... inte en nuffra rätt!

Men jag har tilltro till världsordningen och förlitar mig på att det blir helg om någon dag eller så iallafall... jösses vad jag längtar till den... av ingen annan anledning än att man då är ledig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!