tisdag 14 januari 2014

Ouch!

Hade in bilen på service idag... det är ta mig hoppsan inte gratis att ha bil! Men nu går den som  en schweizisk klocka av högsta kvalitet... whipwhoparna funkar så bra så bra, det är som om man tar och torkar av framrutan med mirakeltrasa varje gång typ!

Ha ja, det kostar att ligga på topp, som det heter... eller ta sig till jobbet! Men men, det  är det värt nästan, idag tex. så svängde vi in på Ikea på vägen hem, kärleken och jag. Middag för två för 48kr... galet billigt! Dessutom fick vi fyndat lite handdukar också! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!