torsdag 16 januari 2014

16. Kolla! Här är en bild från mitt sovrum.

åh va lägligt just denna bloggrubriken kom (ja, just det ja, jag har ju hoppat på Onekligens januariblogggrej så för somliga  inlägg väljer jag inte bloggrubriken själv utan den är given... ja, du förstår!).

Jag har ju rätt så nyss kommit nästan i ordning i sovrummet igen efter höstens "oj-det-råkade-följa-med-en-bit-strukturtapet-när-jag-tog-ner-en-hyllkonsol-incident"... Har fortfarande inte fått upp någon lampa i taket och hyllorna är inte beslutade om ifall de ska få komma upp igen (fast vita och med vita konsoler den här gången)... men än så länge så ser det iallafall ut såhär! 


Åh, ja just det ja, jag har beställt en sängkappa också... den kommer i nästa vecka, så tänk bort det fula utrymmet under sängen, där ska det hänge vitt, snyggt tyg!

Och ja, det är inte stort, men det är litet! (det var därför jag satte ihop tre bilder, för annars blir det bara en snutt från dörren... hade ju inte ens sett ut som ett rum då ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!