lördag 4 januari 2014

Röjeriet utan slut...

Ja jädrar... i höstas någon gång hade jag hit mäklare för att värdera lägenheten... i samma veva bestämdes det att jag bara skulle piffa lite och så skulle de fotografera lägenheten så det var klart för försäljning när den dagen kom... i höstas trodde jag ju ett par gånger att jag var något i husväg på spåren så helt uppåt väggarna var det ju inte att börja röja... men så blev det ju inte något av de där husen... och då blev det ju inte samma brådska  med röjeriet... sedan skulle det ju ut och resas och bli kär också! Man kan ju inte hinna hur mycket som helst på en och samma gång...

Eller så kan man det... eller jag har iallfall försökt att bevisa att man kan det just idag... Anders har nära på blivit trött på mig tror jag... det har fixats och röjts lite överallt! Projekt har startats i varje rum och skåp rensats ut och sedan inte rensats tillbaks igen... allt för att samla på sig så mycket som möjligt för en liten tripp till återvinningscentralen... nu har jag ställt tillbaks det mesta på sina platser igen, fast det är mycket rymligare och luftigare överallt!!! Känns jättebra! Och jodå, nu börjar väl det där röjandet snart se sitt slut kanske... fast jag vågar inte ropa hej riktigt än!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!