lördag 18 januari 2014

18. Hepp! Dagens filmtips.

Det vore tjänstefel av mig om jag inte sa "Känn ingen sorg"... eller tjänstefel och tjänstefel... men det hade burit mig emot iallafall! Så jag säger det, "Känn ingen sorg", vansinnigt vacker film och väldigt bra, det sa till och med en av mina kollegor och det är galet högt betyg för att komma från honom!

Har du redan sett den så tycker jag du ska ta och se Casablanca, den gamla klassikern... för den är också sabla bra!

1 kommentar:

 1. Tack för tipset!

  I utbyte kan du få två filmtips av mig. Jag såg båda för snart två veckor sen och de båda har liksom stannat hos mig. Och det är ju ett bra betyg om nåt.

  Den första är About time, en riktigt fin berättelse som får själen att mjukna och bli alldeles gojsig.

  Den andra är Prisoners. En fruktansvärd historia om två små barn som försvinner och jakten på deras förövare. Fruktansvärd som sagt, men väldigt sevärd. En riktig tankeställare.

  Se dem! :)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!