måndag 13 januari 2014

Jädrar i min lilla låda!

Om 55 dagar drar vi till Goa i två veckor, kärleken och jag! Känns ju helt overkligt och samtidigt väldigt väldigt roligt... och lite spännande och pirrigt faktiskt! Vi kommer bo på ett rätt enkelt hotell, men resan var så billig så vill vi åka till någon annan strand och bo där i några nätter så kan vi gott och väl unna oss det.

Längtar något så vansinnigt, dels till sol och värme men även till att åka iväg på vår första semester tillsammans (tror inte man kan räkna en natt på Brännö som riktig get-away-semester-semester nämligen).

Ska äta en massa god mat och sola och bada, åka till kryddplantage och äta ännu mer god mat! Men ja, detta innebär ju också att beach 2014 fick ett tidigarelagt datum... blåslampa på!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!