torsdag 30 januari 2014

Laddar...

Imorgon kommer jag att vara tvungen att gå upp astidigt... tåget går från Göteborgs central kl.06:40... helt alena skall jag till Köpenhavn och gå på modemässor, trenda på stan osv... hem kommer jag först 21:20 om tågen går som de ska...

Och jovisst, det är roligt att komma iväg, det är roligt att se sig om, gå på mässor och träffa folk, samla inspiration och sådär, men det är en jäkligt lång dag, mycket gå gå gå, oftast rätt dålig mat och trist att göra det själv! Men men, det ingår i jobbet, det är mer eller mindre ett måste och egentligen älskar jag den biten... jag ska bara komma ihåg att det är just det jag gör, älskar den biten alltså! Och så ska jag komma ihåg att gå och lägga mig i tid ikväll... bara en sån sak!

1 kommentar:

  1. Jag hade älskat att gå med dig. Men fy vad trist att gå själv. Hoppas att det blir en härlig inspirerande dag!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!