söndag 26 januari 2014

26. Den bästa frukosten är ju som vi alla vet…

oj... detta blir svårt... jag älskar frukost... älskar att äta frukost ute på något mysigt café... hotellfrukost ska vi ju inte prata om... det vattnar sig i munnen bara jag tänker på det... MEN det som toppar allra mest är nog ändå en sån där rätt enkel frulle, naturell yoghurt med jordgubbar/hallon/blåbär, müsli, en macka med något gott pålägg och en kopp kaffe... På en trappa i solen, på landet...


Inte många dagar kvar av Onekligens januariblogggrej nu, fasligt roligt och nyttigt att inte alltid få välja men ändå få göra det, vad man ska skriva om alltså!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!