fredag 10 januari 2014

10. Kolla! Här är en bok som jag tycker är snygg.

Oj... men jo, det är egentligen inte så svårt... jag gillar gamla böcker... skulle vilja ha ett helt rum fullt med gamla böcker högt och lågt... sådär inbyggda bokhyllor som man har istället för tapet för det finns ingen vägg att sätta tapeten på... fattar du hur mycket böcker jag menar då?... typ såhär:

denna bilden är lånad
men EN bok som jag tycker är snygg... hmmm... denna Husmorslexikon-serie köpte jag på Erikshjälpen när jag bodde i Värnamo för en herrans massa år sedan... den är rätt käck faktiskt! Och snygg! och nä, det är inte en hel bokhylla med böcker, men det är en bra start! (jag har några fler än bara denna boken)


Javisst, jag följer/kör Onekligens januariblogggrej !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!