torsdag 23 januari 2014

Som något slags jäkla straff!

Jag var och tog foto till visumet idag... hos fotograf eftersom jag totalt tappat min fotogeniquea sida... men inte fasen blev det någe vidare värst, trots att jag betalade fyra gånger så mycket som Anders gjorde för sina... men jag skyller inte på fotografen, det gör jag inte... han kan ju inte hjälpa att det är mig han ska få att försöka fästa på bild!

Och ja visst, det är en visumbild, det är ingen som behöver se den, den hamnar i något arkivskåp hos Indiska konsulatet el. dyl... MEN, han, fotografjäkeln, skickade med några extra bilder... förstoringar på den där visumbilden... får man göra så?! Sedan insåg jag att jag har två sådana förstoringar till, från tidigare år då det skulle skickas in bild för visum... så nu tänker jag mig en "collect all three!"

Om jag tänker lägga ut bilden på bloggen?!? Vad tror du???

1 kommentar:

  1. Ja, det tror jag att du kommer att göra!

    //HH

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!