måndag 27 januari 2014

27. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att spela i ett band…

haha, det finns väldigt få band jag skulle tvingas vara under pistolhot för att vara med i... men synas med Shirley Clamp, det vill jag inte... så anything med henne hade jag undvikit... låter kanske drygt och snobbish, men jag löser inte det...

Ett band jag verkligen skulle vilja vara med i det är Håkans kör-tjejer... jädrar vad jag hade velat få stå där och sjunga bakom honom. och ja, självklart skulle jag vilja känna att det fanns mer tid för bandet jag faktiskt är med och sjunger i ibland också, det är sabla kul nämligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!