lördag 18 januari 2014

Vet inte vad som flugit i mig riktigt

Men idag har vi röjt... jädrar va vi har slängt och skänkt! Hela förrådet är som nytt! eller ja, nytt och nytt, en del saker är kvar men jäkligt mycket har fått åka på utflykt till återvinningscentralen idag. TRE vändor fick vi åka, och då var bilen fullpackad de första gångerna, mer än halvfull den sista!

Jag överdriver liksom inte om jag skriver att jag har slängt/skänkt 20 par skor och stövlar... en hel svart sopsäck med kläder, en servis, zinktunna, filmer på VHS (vem vet, någon kanske blir tokglad) osv. Och ändå känns det inte som om det finns så mycket plats i källaren ändå! Anders var helt förstummad över hur mycket som hade fått plats där innan vi började röja... jag har bara en förklaring... min mamma är en jävel på att packa och stuva...

Men nu har vi plats att få ner grejer från lägenheten som ska ner dit iallafall... himla skönt! Så kanske det kan bli ordning på torpet här uppe någon dag också!

Och ja, just det ja, min elefantfamilj som jag fick i present när jag var i Thailand för 10 år sedan av en kille... den hade jag kvar... den har nu fått söka ny familj kan man säga... varför sparar jag på grejer?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!