onsdag 29 januari 2014

Frk. Jagärsåtröttsåjagvillgråtason

Japp, det är jag det... ögonen går i kors... jag försökte imorse fixa till en något piggare look än en jag egentligen kan stå för... nu såhär några timmar in på dagen inser jag att jag ser lika j-la trött ut, fast med svarta sträck till ögon... But why? kanske du undrar... jo, jag har varit på jobbresa i München i tre dagar... mässa... man blir som om man först vore överkörd av en ångvält och sedan använd som hoppborg av en stor förskoleklass efter en sådan resa... massor med intryck, massor med steg i benen... jag vill bara få sova!

Samtidigt är det jätteroligt och bra med de där resorna... inspirationen liksom knös in i huvudet på en, man träffar en massa roligt folk i branschen och får något av en nystart inför nästa säsong. För mig är ISPO-mässan avstampet för nya kollektionen, det är nu jag börjar på ny kula... en liten härlig tur till Köpenhavn på fredag också och sedan är jag igång liksom! Men innan dess ska jag försöka sova skiten ur alla kuddar jag kommer åt.

Så det så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!