fredag 24 januari 2014

24. En grej jag borde ta tag i.

EN?! verkligen? EN?! Vet ju knappt var jag ska börja...

Men min krockskada på bilen är väl kanske en grej... bilfirman jag var och gjorde skadebesiktning hos och som lovade att höra av sig "i veckan" har fortfarande inte gjort det... de kanske menade i vecka fyra iofs... men jag antog att det var i vecka 2 som det var när jag va där med den... men ja, jag kanske borde ringa och fråga dem!

sen att jag borde beta av den där "to-do-listen" jag har i huvudet en gång för alla innan jag lägger dit fler saker... det tar vi en annan dag! Men hyllorna till sovrummet kanske kan få komma upp i helgen iallafall!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!