lördag 1 februari 2014

Lång dag igår, lång dag idag...

Igår gick jag upp tiiiiidigt... åkte hemifrån 05:40... tåget gick 06:40... när vi kom till Varberg klev fyra killar på samma vagn som mig, fyra killar som skulle på semester till Thailand tydligen... de firade det kan man säga... första ölen öppnades innan de ens hade värmt upp sätet... du fattar ju själv var det slutade... innan vi ens kommit till Malmö betedde de sig som Robban och Berra i Sällskapsresan... kändes som en bra start på dagen, eller inte, men jag förstår att de kommer ha en skojig resa! Kul för dem!

Köpenhamn var kallt och snöigt, precis som Göteborg just nu... modemässorna var rätt bra men jädrar va trött man blir i fötterna efter ett tag! Förstår inte hur folk tänker när de tar på sig högklackade stövlar... själv stod mitt val mellan easy-tone-skor eller lågklackade kängor... det blev kängorna som vann endast eftersom det var snöigt...

Hann med en vända på stan också, Ströget är ju rätt trevligt faktiskt, trots snöoväder, men jädrar va slaskigt och blaskigt det var överallt! Åt lunch vid fyra (!), rätt hungrig, på min favoritrestaurant i Köpenhamn, Ristorante Italiano... försöker gå dit och äta varje gång jag är i Köpenhamn, deras lasagne är galet god!

Sedan var det hög tid att dra sig bort mot centralstationen, tåget gick 17:32... och ja, igår kunde jag inte klaga på SJ iallafall... på pricken i tid, trots snöoväder och ja, jag vet inte vad annat man skulle kunna skylla på! Drygt fyra timmar senare var jag äntligen hemma hos kärleken... inte vad jag kallar fredagsmys att sitta på ett tåg till halv tio men ja, det redde ju ut sig tillslut... idag har jag sovit rätt länge... och ja, jag tänker gå och lägga mig rätt snart också!

Så dagen idag har inte varit så himla lång faktiskt, men vi har fått gjort en hel massa grejer, vår to-do-list var rätt lång imorse och ja, nu är den nästan helt avbockad... fast målat har vi inte hunnit göra, men nu finns det iallafall färg att göra det med! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!