torsdag 2 januari 2014

Nytt år, nytt liv, nya mål

Japp, redan i början av december, kanske tidigare än så faktiskt, bestämde jag mig för att "ta tag i livet" den andre januari... en tradition jag brukar följa varje år inser jag... så ja, varför inte även i år?! Detta året då jag dessutom lagt på mig såna där trivselkilon... mysiga hemmakvällar, mysiga middagar, mysiga frukostar... allt mys lägger ju sig som fetvadd kring... överallt!

Hur som  helst, trivselkilona ska bort... mysmagen ska bli slim igen... jag trivs inte med mig själv när jag är sån  här... sagt och gjort, den enda som kan ändra på det hela är jag själv... striktare kost och mer träning är det som gäller från och med idag... inga konstiga hokus-pokus-dieter utan bara sundare förnuft och mer motion. Det gick rätt bra i oktober när jag körde fitnesskampens kick-start... lite åt det hållet tänker jag mig även denna gången, fast längre än en månad och kanske inte minst en timmas träning varje dag.

och det där med mål, det har jag faktiskt inte satt upp något denna gången, men jag kan tänka att jag vill dit jag alltid vill... eller jo, enligt min överenskommelse med en av mina deltagare så ska jag gå ner 7kg till 7/6... han ska på samma tid ner 10kg. Lycka till på oss!

Vad har du för nyårslöften eller vad nu man ska kalla det?

2 kommentarer:

  1. Jag börjar på måndag!! (Ska bo på hotell och kolla handboll i helgen och då kan man ju inte späka sig….) Sen är det 5-6 kg som ska bort innan sommaren, så här får man skärpa till sig!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så ska man tänka! Jag "måste" äta godis på nyårsdagen så jag började idag istället för igår! Man måste ju vara realistisk! Men om vi båda ska ner kanske vi kan försöka få till en joggingtur eller så någon gång! =) kram och gott nytt år!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!