tisdag 28 januari 2014

28. Kolla! Här är en bok jag vill o-tipsa om.

oj, de här bok-inläggen, de är något av de svåraste... jag läser ju så sällan (eftersom jag aldrig går och lägger mig förrän jag är toktrött så när jag väl lägger mig så somnar jag som en sten) så när jag läser så är det oftast en väldigt bra bok... jag tror inte jag har någon bok jag vill o-tipsa om...

Eller jo, kanske... jag läste en bok en gång, under en period då jag läste väldigt mycket, som heter Valarnas Sång... den va så jäkla jobbig att jag sträckläste den bara för att bli av med den... och jo, ja just det ja, En shopaholics bekännelser... den gillar jag inte heller... den tycker jag inte man behöver läsa om man inte känner att man måste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!