måndag 6 januari 2014

Är det imorgon verkligheten börjar igen?!

Många tycks räkna så.... att det imorgon blir vardag igen... jag vet inte om jag är redo... känner att jag blivit väldigt bra på att vara ledig... fast det kanske beror på att jag har jobbat nästan alla mellandagarna...

Hur som helst så tycker jag att det ska bli lite skönt. Skönt med rutiner och ordning och reda. Nästa vecka börjar vårschemat för träningen och jag kan få känt av hur det blir med att kanske lägga in lite egenträning emellan varven också. Har ju börjat "mitt nya liv-2014-1.0" här i krokarna och hittills har det inneburit, förutom mina vanliga spinningpass, att jag endast får lov att äta godis en dag i veckan samt att vi varit ute och promenerat rejält ett par gånger.

När vardagen kommer blir det lättare att få till bra rutiner för maten osv. så det ser jag fram emot faktiskt!

Vad ser du fram emot de kommande veckorna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!