måndag 20 januari 2014

Som ett gift gammalt par...

haha, ja det är inte utan att det känns så... kärleken och jag hade ju en helt galet mysig vistelse på Brännö Värdshus och Pensionat innan jul, nu kände vi att vi längtade dit igen, så idag har vi skickat iväg en bokningsförfrågan om en helhelg i skärgården.

När vi va där helgen innan jul var det vi, en udda familj med vad vi antar var lesbiska-vegan-döttrar (vi får inte ihop konstinstallationen på det sällskapet hur vi än vänder och vrider på det) med galet piffiga "hej-vi-är-lite-som-Elsa-Billgren" frisyrer och outfits, ett franskt gäng med vad man kan tänka sig var fågelskådare samt ett par till i någon käck medelålder som blir sådär svårdefinierad när man bara skriver om den såhär. Vad de andra gästerna skriver om oss i sina eventuella bloggar... det har jag ingen aning om... ett ungt, snyggt par endast med ögon för varandra kanske?!... eller kanske inte... vad vet jag, de får skriva vad de vill i sina bloggar!

Hur som helst, det hela känns lite som något min farmor och farfar skulle kunna gjort för 10 år sedan... men det är så sabla mysigt så jag är gärna tant och 73år! Hoppas de har rum kvar till oss... längtar ut till ön... det är ett av få ställen på jorden jag faktiskt gör det till... fantastiskt mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!