tisdag 21 januari 2014

21. En grej som får mig att vilja vråla HIGH FIVE! i vardagen.

Mina pass... jädrar va roligt det är! Varje pass borde man verkligen avsluta med ett high five... vi avslutar iofs alltid med att applådera våra träningskompisar osv. men ändå, en high five sitter ju rätt gött också...

Sedan så skulle jag nog vilja vråla HIGH FIVE åt det facto att jag tror mig ha funnit mannen i mitt liv... ja, jag är ganska säker på det faktiskt... som dessutom kom hem med ett (1) helt kilo Jelly Belly Beans* till mig igår... bara en sån sak! HIGH FIVE på den liksom!
*De där jelly belly beansen, de får inte röras... jag får ju bara äta godis på lördagar så tills på lördag är det strängt förbjudet att ens öppna påsen för att lukta på dem, godisarna alltså... sedan är det meningen att dessa skall ransoneras ut, 100-150g varje lördag ett tag framöver... så HIGH FIVE på att det finns någon (Anders) som iallafall tror på min karaktär!

1 kommentar:

  1. Vilken pärla!!! Hälsa honom så gott!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!