söndag 19 januari 2014

19. Kolla! Det här är ett fynd jag gjorde en gång.

fast kanske inte så mycket för plånboken som för hjärtat! Men om man räknar på vad den egentligen kostar, om man köper den på typ NK eller så i Sverige, så gjorde jag ett fynd faktiskt! Jag köpte min på Heathrow, i Mulberrys egna butik, och det är verkligen värt det, att vänta tills man kommer dit för det skiljer rätt mycket i pris med och utan moms.



och SOM jag älskar den väskan, tror redan den har betalat tillbaks sig faktiskt!... eller kanske inte riktigt än, men snart, om ett par, sju år eller så!



2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!