torsdag 14 juli 2011

inte helt oväntat...

... så blir det en väldigt grön dryck av en smoothie bestående av spenat, banan och lite hallon + apelsinjuice... läskigt grönt blir det... sådär grönt så man inte riktigt vet om man ska våga smaka på det ens... men det var gott... och det känns nyttigt... fick det mig att känna mig mer som Jennifer Aniston?? vet inte riktigt, men jag tog på mig en långklänning idag... kan kanske vara ett tecken... att den här ibland misstänksamt likt en tomboy flickan blir lite mer kvinnlig och feline... eller så va det bara ren tur!

jag ska försöka fortsätta med det iallafall... känns bra att få en extra järnboost sådär på morgonen + att jag då får tillfälle att använda min blender... alla anledningar till fest skall tas till vara! fast ikväll sjappar jag... det är torsdag och torsdagar på sommaren innebär trubadurafton på Hatten i Kungälv...

massor med folk och oftast riktigt roligt... men jag har pass ikväll och måste isåfall, om jag inte ska behöva stå i kö med en hel skock 18-åringar i en timma och ändå riskera att inte komma in... stressa mer än vad som är möjligt... känns inte riktigt som om det är värt det idag... jag hoppas det kommer fler tillfällen i sommar, fler torsdagar att hänga med vännerna på terrassen, när man inte behöver fundera på att man ska upp tidigt morgonen därpå osv.

imorgon ska jag dessutom på en visning av ett hus... så då vill jag vara lite skärpt och inte helt galet trött... tror mest jag åker och kollar för att få det ur systemet... eller för att jag tycker att det verkar jättefint... och för att jag måste kolla på riktigt, inte bara sitta och sukta och låtsasmöblera på hemnet... avskyr egentligen hela det här med att behöva fatta sådana här beslut helt själv... fast samtidigt kan jag ju inte bara låta bli bara för att jag är ensam... då kanske det aldrig blir något torp!

det var samma sak i höstas när jag skulle välja kakel till mitt kök... fast då var det värre... jag bröt ihop och grät varje gång jag kom ut ur en affär... inte för att det egentligen var så svårt att välja utan mer för att jag inte ville behöva välja själv... sedan är det iofs galet svårt att välja kakel... även om man vill ha vitt... det finns alldeles för många sorter, storlekar, fasningar, former och nyanser...

igår fick jag hur som helst äntligen tummen ur att packa upp ALLT från både Hemsedal och Borlänge... jo, jag vet, jag är hemsk på det där med att packa upp... alltid någonting som ligger kvar och förblir kvarliggande på något vis... men nu är väskorna borta, allt är på sina respektive platser och torkställningen är undanröjd... härligt härligt... dammsugarsvepet blev aldrig av dock... men då har jag ju något att göra ikväll också!


dagens låt: Lykke Li - Sadness is a blessing (helt galet bra att städa till!!!)
dagens dusch: ja, först tänkte jag att jag kunde strunta i det... men då hade jag ju inte varit vaken nu heller...
dagens frisyr: som vanligt, tvättat, borstat... hängande
dagens smink: nä
dagens klädsel: långklänning och höga träskosandaletter som är mitt "slippa behöva lägga upp klänningen knep", grå kofta
dagens planer: jobbelijobba, köra pass och sedan kanske dammsuga
dagens vill ha: inspiration
dagens saknad: motivation
dagens skoj: pass i Nödinge är alltid roligt! 
dagens drog: kaffe
dagens träning: S-core45 och Cykel60
dagens måste: borde vara dammsuga...
dagens dricka: vatten
dagens mat: detoxsmoothie, kesella och hallon, keso, gravad lax och paprika
dagens mående: bra!

kan inte låta bli... dagens andra låt måste vara Håkan Hellström - Ramlar ... galet bra låt... svårare att städa till när man dansar häcken i småbitar samtidigt... men galet roligt!!

1 kommentar:

  1. Jennifer Aniston é galet snygg!!
    Funkar smoothiesarna på henne så skall attan jag också prova. Sen kan man ju drömma att det funkar litegrann i allafall för vem vill inte se ut som henne.
    Jag är ju snyggare på insidan är utsidan. Men men man kan inte få allt här i världen.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!