lördag 9 juli 2011

de sa "ja"!!!

och allt var perfekt och jättefint och vackert!!! mysigt med ett bröllop och dop i ett, där det blir väldigt avslappnat och mysigt, barnen fick vara med vid dopakten och prästen gick runt med den nydöpta Max i gången för att visa upp honom för alla.

Fast jag fattar inte varför kantorn envisades med att spela och sjunga i en tonart som var helt hopplös att sjunga med i... börjar misstänka att hon egentligen drömde om en karriär som solosångerska... och på sätt och vis lyckades hon ju! men jag tycker det är tråkigt att inte kunna sjunga med i En vänlig grönska... en psalm jag i vanliga fall behärskar hyfsat väl tror jag... men men, det spelar ju inte så stor roll...

efter vigsel och dop åkte vi till festlokalen där det efter brudskål osv. serverades middag och en massa tal, precis som det ska vara! trevligt och lättsamt. Hoppas Sandra och Nicklas är nöjda med sin dag! Det såg så ut!

själv är jag galet trött... och lite tacksam över att mamma och pappa, som jag åkte med, ville hem ganska tidigt... den här fröken behöver få sova... dessutom hade jag på mig mina kanske bästa och samtidigt sämsta skor... för jo, det blev minipuff-klänningen och mina lila frills-Carrie Bradshaw-skor.... de är, om du frågar mig, supersnygga, söta och har allt... men i allt kommer också en jävulskt hög klack... som efter ett tag innebär galet onda tår och fötter... men vad gör man inte?! tar hänsyn till sina fötter är en av sakerna man inte gör... men men, vill man vara fin... får man lida pin... och jäkligt ont i fötterna!

Nu går fröken fräken och lägger sig... och hoppas på en något mulen morgon imorgon... så det inte blir så förbenat varmt... ska nog bunkra upp med sovmask och öronproppar vid sängen så jag kan somna om ordentligt om kroppen spelar mig ett spratt... sov så gott! närhelst du tycker det är dags!

5 kommentarer:

 1. Gud vad fin du är....jag älskar verkligen den där klänningen!
  Och plus i kanten på att den hade vart lika fin med ett par fotriktiga jesussandaler till...
  Är du sugen på att fortsätta slappa när du fått din skönhetssömn så är du alltid välkommen ut till din badenbaden som står startklar till ditt förfogande i solen på mossen... Puss

  SvaraRadera
 2. Vilken supersöt klänning!

  SvaraRadera
 3. Du ser ut som en bakelse i Din fina klänning! Jättesöt! Är det den Du målat själv? Hoppas Du sovit gott och länge!! Ibland är det bra när pappa vill åka hem tidigt, eller hur!? Fast det var ju väldigt roligt så jag hade kunnat stanna en bra stund till. Nu har vi hämtat Dolly. Hon springer runt och gör sej hemmastadd. Ser ut som en rävunge! Kram Kram

  SvaraRadera
 4. Sååå söööt du é Nina!!
  Och vilka urläckra skor

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!