måndag 18 juli 2011

Eureka!!!

kom just hem från Orust och Slussen... har varit ett jättetrevligt dygn med väldigt bra spelning av Kristoffer Ragnstam och The Harbourheads, god mat, goda vänner och ja, det enda man skulle kunna önska mer av är väl kanske egentligen vädret... men det spelar ju inte så stor roll, det var ju ändå inomhus!

Maten va jättebra, förutom kanske förrätten som var en musselsoppa... jag är en riktig chicken när det kommer till musslor... eller chicken och chicken... jag äter det inte! Det går inte... så det var ju inte matens fel... mer mitt...

en härlig spelning som sagt med massa känsla! Underbart! Det är riktigt bra när man inser att man har maxat antalet smilgropar man själv kan frambringa liksom! Krampkänningar i kinderna! och sedan lite efterhäng... som blev Cava och godishäng, som blev nattsnack...

nattsnack där jag nästan blev helt matt av insikt... det är underligt hur mycket det kan göra att prata med någon som man inte känner så väl och ser saker ur ett lite annat perspektiv, som säger saker som man får epiphanys av... så där så att något liksom trillar på plats och blir glasklart... jag hade liksom minst två eureka-moments i natt! Kan kanske delvis bero på mitt cava-intag och ett blodsocker  på en jämn, hög nivå också... men kanske inte bara... fast kanske... vem vet!

sov lite för lite i natt... nattsnack drar ofta ut på tiden... särskilt om jag är involverad tydligen... trött idag... så det blev några koppar kaffe till frukosten innan det var dags att checka ut och åka hem.

3 kommentarer:

 1. Bra med perspektiv, man får lätt tunnelseende och då är det bra med nya vinklar. Sen undrar man oftast, varför tänkte jag inte så innan.
  Låter som att ni hade det härligt på Slussen, sen cava och två eureka-moments.
  Kan det bli bättre?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mmm. Det ger alltid en så skön känsla efteråt, när man fått upp ögonen så där. Som om man lär sig nåt, utvecklas.

  SvaraRadera
 3. Mia - Absolut! Man blir lätt insnöad i sina egna tankar och vinklar... väldigt bra när någon ger nya perspektiv på saker och ting utan att egentligen veta att det är de de gör... Det är svårtoppat... sen cava och nattsnack är galet bra! =) kram kram

  Christel - ja, det är en riktigt skön känsla! befriande på något vis... som att få en ny snitslad bana lite!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!