lördag 30 juli 2011

en stilla undran...

av vad dagen har att erbjuda... igår blev det upp som en sol... ner som en pannkaka... och sedan lite upp i solen igen... allt rör det där huset jag kollade på för en vecka sedan... budgivningen är igång lite stilla... besiktningsprotokollet är ganska långt... ska man våga? Ska  man inte våga? vad är rätt? jag klarar inte riktigt pressen... blir ett vrak... eller kanske inte ett vrak på riktigt... men, ja... det är mycket känslor överallt... tårar och ångestklump i magen...

idag ska jag ringa mäklaren igen och se om jag kan få komma och kolla igen, jämföra med besiktningsprotokollet och se hur omfattande "bör åtgärdas" grejerna egentligen är... så idag känns det bättre, idag känns det som om jag är på köl igen... kanske inte rätt köl... det vågar jag inte hoppas... men iallafall på köl... ibland får man vara glad för det lilla liksom!

skuttade upp nyss... skutt och skutt förresten... mer av en snurrade mig ur sängen... men fick iallafall startat med att ta itu med dagens utmaningsgrej... idag är det, för mig, dag två... så ja, helt sonika blev det två armhävningar, två russian och två full sit ups... dubbelt så jobbigt som igår... undrar lite stillsamt hur lång tid det kommer att ta att göra 100 av varje...

nu frukost... en galet grön smoothie dagen till ära! eller för att det var det jag hade hemma...
1 liten banan, 100g fryst hackad spenat, 2msk konc. apelsinjuice, 125g kesella kvarg (den magra), 1½dl vatten... mixa... mixa... mixa... voila!!!

Godmorron!!!
så nu känner jag mig ganska redo att tampas med denna dagen också... vädret är ju onekligen fantastiskt... hoppas resten av dagen går i samma anda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!